Kiitos vuodesta 2016 ja rentouttavaa joulunaikaa!

Vetäydymme joululomalle ja palaamme uusien, mielenkiintoisten hankkeiden pariin loppiaisen jälkeen. Kiitos vuodesta 2016 kaikille asiakkaille ja yhteistyökumppaneille! Rentouttavaa ja tunnelmallista joulunaikaa!

Ammatti-identiteetin löytymistä ja digitalisaation oivaltamista

Digiajan kehitysprojektit koulutusryhmä 21.12.2016

Digiajan kehitysprojektit -työvoimakoulutus päättyi Oulussa 21.12.2016. Kiitos upealle koulutusryhmälle ja onnea tulevaan!

”Lähdin koulutukseen ajatuksena itseni aktivointi ja oman ammatti- itsetunnon palauttaminen. Koulutuksen hyvin sosiaalinen ja avoin ympäristö auttoivat meitä insinöörejä tutustumaan toisiimme, ja kurssin kuluessa huomasin usein, että se mitä sanon on muidenkin mielestä ihan fiksua. Sain myös miettiä omaa ryhmätoimintaani, esimerkiksi milloin annan muiden päättää tehtävän suunnan ja milloin haluan oman suuntaukseni saavan painoarvoa. Kurssi onnistui juuri siinä, missä toivoin, eli pääsin taas hyödyntämään omaa osaamistani ja saamaan oivaltavia elämyksiä. Nämä toivat takaisin kadonnutta ammatti-itsetuntoa, kohottivat mielialaa ja antoivat lisää energiaa. Paras anti koulutuksessa oli kuitenkin harjoitusprojekti, jossa sai tehdä oikeita töitä, mutta tällainen hybridiratkaisu oli erittäin onnistunut, sillä lähiopetuspäivät ja harjoitusprojekti tukivat toisiaan. Ammattitaitoani kohotti pääasiassa pohdiskelu omista toimintatavoista, suurin osa asioista oli entuudestaan tuttuja ainakon jollain tasolla. Pitkän työttömyyden jälkeen ne oli kuitenkin erittäin hyvä kerrata. Kurssi tuotti tulosta mielestäni moniin eri tarpeisiin, koska se sekä aktivoi passivoituneita mutta myös opetti uutta teknisen puolen ammattilaisille.”

Koulutuksen saama yleisarvosana oli 4.3 /5 ja alustavien tulosten perusteella suora työllistymisvaikutus on 50%.